Irodánk tanácsadás során, illetve az azt megelőző üzleti ellenőrzési eljárás keretében megvizsgálja az Ön gazdasági kapcsolatait és az adóellenőrzési kockázatot jelentő partnerekre felhívja a figyelmet.

A feltárt adatok birtokában javaslatot teszünk arra, hogyan hárítsa el egy esetleges adóellenőrzés következményeit.

A kockázatelemzési eljárás során a tapasztalatunk, illetve az adóhatósági kiválasztási szempontok alapján, továbbá az adóhatóság által elvárt partner ellenőrzés (üzleti ellenőrzési eljárás) figyelembevételével képesek vagyunk feltárni azokat a kockázatokat, melyek adóellenőrzést generálhatnak. Ezt követően ezen információk birtokában segítünk meghozni a további működéshez, illetve az adóellenőrzés kezeléséhez szükséges döntéseket.

Adott esetben javaslatot teszünk az önellenőrzés elvégzésére, abban az esetben pedig, ha az ügyfelünk nem tudja az önellenőrzést vállalni, akkor az adóellenőrzés során követendő eljárásról tájékoztatjuk.

Irodánkat mindenféleképpen keresse meg akkor, amikor értesítés, megbízólevél érkezik a jogkövetési vizsgálatról, illetve különösen fontos a tanácsadás abban az esetben, amikor a NAV kérdéssort küld és nyilatkozatot vár Öntől.

Lehetőség van ugyanakkor arra is, hogy jogkövetési vizsgálattól függetlenül, előzetesen felmérjük egy időszak adóellenőrzési kockázatát (ÁFA).

Amennyiben igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat a főoldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével jelentkezzen be, mi pedig időpont egyeztetés végett visszahívjuk telefonon, vagy hívjon közvetlenül a megadott számok egyikén.

jogkovetesivizsgalat.hu - adóellenőrzést megelőző tanácsadás